Magazín Elita

ZMRZLINOVÁ VÁŠEŇ POKRAČUJE!

ZMRZLINOVÁ VÁŠEŇ POKRAČUJE!

Ben and Jerry´s slaví vášeň po svém…zmrzlinovou party zdarma. Zmrzliny není nikdy dost…, to potvrzuje letní anketa legendární zmrzliny Ben and Jerry´s mezi širokou veřejností a zároveň další po několika týdnech plánovaná zmrzlinová party v Praze a Brně, kde se dostane na všechny milovníky výtečné zmrzliny. Máme důkaz, že Češi si zmrzlinu jen tak neodpustí, takže proč jim nedopřát a nedat si zmrzlinu hezky ve velkém.

Ben and Jerry´s pořádá akci zmrzlina zdarma dne 1. září v Praze před Palácem Flóra a 2. září před obchodním centrem Vaňkovka v Brně. Ben and Jerry’s těmito akcemi po celém světě každoročně odměňuje své věrné fanoušky a zve veřejnost na ochutnávku své zmrzliny. Na celém světě jsou akce navštěvovány statisíci lidmi, kteří čekají v nemalých frontách, v České republice se tato akce koná potřetí. Nenechte si pražskou a brněnskou akci rozhodně ujít, budete mít možnost po celý den (od 11h do 19h) mlsat zcela zdarma a ochutnat tak pět originálních a bláznivých příchutí Ben and Jerry´s.

„Jsme velmi rádi, že většina Čechů má ten správný smysl pro zmrzlinu, věrných fanoušků nám neustále přibývá. A jelikož v Ben and Jerry´s si rádi užíváme dobré nálady, rozhodli jsme se potěšit všechny milovníky zmrzliny další akcí, kde zmrzlina bude pro každého. Stačí si v diáři rezervovat prvního a druhého září a o zbytek se postarají již naši zmrzlináři „ ,uvedla Tihana Presecki Rubeš, Brand Champion Ben & Jerry´s.

Češi zmrzlinovou vášeň potvrzují svou fantazií a rádi se pro zmrzlinu obětují. Nevěříte? Přidejte se, jste vítáni!

Pro více informací navštivte www.benjerry.com či českou stránku www.benandjerry.cz. Hledejte také na Facebooku pod Ben & Jerry´s Česká republika.

Zdroj: Best Communications

Fotogalerie
855

Další články z rubriky

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Chceme, aby bylo jasné, že náš Žár stále trvá, říká Karel Šůcha

Na vlně audioknih