Magazín Elita

100 NEJLEPŠÍCH FIREM BOJUJE O NEJVYŠŠÍ OCENĚNÍ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

100 NEJLEPŠÍCH FIREM BOJUJE O NEJVYŠŠÍ OCENĚNÍ EUROPEAN BUSINESS AWARDS

Londýn 27. července (PROTEXT/BusinessWire) - V předposlední fázi soutěže European Business Awards, podporované HSBC, získalo ocenění "Ruban d'Honneur" přes 100 společností. Úspěšné společnosti, jako například DHL Germany, Harrods, Lebara, Veja, RTL Group, SENER, Eurocash, Diamdel, Santé a Mavi reprezentují národy Evropy. Úplný seznam společností na adrese: http://www.businessawardseurope.com/ruban-dhonneur-categories/2011

Některé z nejdynamičtějších firem v Evropě přežily náročné a přísné posuzování, a dostaly se na seznam finalistů. S vítězstvím v očích nyní vyhlížejí svou šanci na korunovaci celkového vítěze v jedné z deseti kategorií.

Adrian Tripp, Výkonný ředitel European Business Awards, řekl: "Získat ocenění Ruban d'Honneur je obrovský úspěch. Toto ocenění dokládá skutečnost, že jste byli uznáni jako nejlepší podnik v celém Evropském společenství. Tento rok byl pro porotu náročný. Vidíme firmy, které se pozvedají z ekonomických potíží, vrhají se do boje, a předkládají skvělé přihlášky. Nálada je sebejistá, temperamentní a velmi konkurenční."

John Casey, ředitel komerčního bankovnictví společnosti HSBC pro kontinentální Evropu, poznamenal: "Jen málo společností může získat ocenění European Business Award, ale všechny dokazují úžasný talent, kterým přinášejí prosperitu do svých zemí a do Evropy jako celku. Každý den dáváme firmám mezinárodní příležitosti, a jsme rádi, že tak mnoho z těchto společností hledá světové příležitosti k růstu, a demonstruje schopnost myslet dopředu. Jak potvrzují tito vítězové, Evropa má mnoho důvodů k sebedůvěře."

Společnosti, které získaly ocenění Ruban d'Honneur, se připravují na zářijové setkání tváří v tvář před druhou porotou v Londýně. Vítězové v každé kategorii budou vyhlášeni na slavnostním předávání cen v Barceloně 22. listopadu 2011.

Ocenění Ruban d'Honneur se uděluje deseti úspěšným účastníkům v každé kategorii: Cena UKTI za inovaci, cena HSBC za Strategii mezinárodního růstu roku, cena za Ochranu životního prostředí a udržitelný rozvoj firmy, cena za Zaměření na zákazníka, cena Zaměstnavatel roku, cena RSM Mezinárodní podnikatel roku, cena HSBC za Import / Export, cena Infosys Firma roku (obrat 0-25 milionů eur), (obrat 26-150 milionů eur), (obrat nad 150 milionů eur).

Případové studie jsou k dispozici na vyžádání.

EUROPEAN BUSINESS AWARDS OFFICE

http://www.businesswire.com/news/home/20110726006005/en


Další články z rubriky

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Motorkáři podpoří Nedoklubko!  Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Motorkáři podpoří Nedoklubko! Harley-Davidson Praha pro Nedoklubko Challenge letos již po šesté

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Psí den s Prahou 13 si vybudoval své nezastupitelné postavení

Na vlně audioknih