Magazín Elita

Brněnský Ples v Intru položil základy pro novou tradici!

Brněnský Ples v Intru položil základy pro novou tradici!

61. ročník  prestižního plesu v Hotelu International Brno navázal na bohatou tradici, avšak letos poprvé pod novým názvem Ples v Intru a byl opravdu opět úspěšný. Moderátorem večera byl opět Leoš Mareš, který se ujal i tradičně i oblíbení diskotéky a desky pouštěl neúnavněaž do hluboké noci.O skvělou hudbu se postarala v hlavním sále kapela Chinaski a také Monika Absolonová. Vdalších sálech zněl jazz i taneční hudba.

Na netradiční bílý koberec zavítaly známé tváře. Mezi nimi v blankytně modré róbě zářila moderátorka Lucie Borhyová, která přišla výjimečně nepracovně. „Moje dcera Linduška říkala, že v šatech vypadám jako Popelka, to mi udělalo velkou radost, protože si tak dnes připadám. Většinou totiž na plesech moderuji a pracuji a dnes je to po dlouhé době, kdy jsem jako host a užívám si to,“ neskrývala nadšení půvabná moderátorka, pro kterou je Brno díky pracovním nabídkám už tak trochu druhým domovem.

Sytě zelené skvěle padnoucí šaty měla modelka a herečka Jitka Kocurová, která je v Brně také jako doma a na plese bývá hostem tradičně. „Mám odtud polovinu rodiny a potkávám se s lidmi, se kterými se nevidím každý den. Hezky se upravíme, můžeme si zatančit, něco dobrého sníst a zakončit to kasinem až ráno, je to prostě super,“ neskrývala nadšení stále optimisticky naladěná Pamela z Účastníků zájezdu.

Fuchsiové šaty se stříbrnými aplikacemi, pravděpodobně inspirované orientální módou oblékla moderátorka Eva Decastelo, která zastává pravidlo, že lepší je být overdressed než underdressed. Letos, již podruhé ji doprovodila kamarádka a herečkou Regina Řandovou, která byla v černých přiléhavých šatech velice šik. Černá barva nebyla ojedinělá. V šatech v rafinovaném střihu na ples vynesla rusovlasá herečka Markéta Hrubešová. Černá slušela také Hance Abrahamové, i kdyžpůsobila tak trochu jako paní Addamsová, byl její model byl precizní a působivý. Největší černou plesovou robu vynesla Tereza Fajksová, málem ji však konkurovala modelka Andrea Verešová, tu však nakonec okolnosti donutily zvolit jiný model.

Andrea Verešová vynesla model s vlečkou ve svěží červené a růžové barvě. „Jsou tu skvělí lidé, kteří vám pomůžou, to už se v Praze občas vytrácí. Vytrácí se taková blízkost, vztah, pomoc… Ani jsem netušila, že mi tu někdo zašije šaty přímo na plese, kde to v Praze najdete,“ usmívala modelka s dokonalým tělem.

Zlatorůžové šaty s peřím a odhalenými rameny vynesla popová zpěvačka Kate Matl, která se v Brně ubytovala i se svojí argentinskou dogou. Kovový odstín modré měly šaty Petry Hebké, přítelkyně herce Marka Němce, který dorazil na ples s úsměvem a svůj šik smoking doplnil svítícím motýlkem. Pár se skvěle bavil do pozdních hodin. Tančili a vtipkovali, prostě bavili ostatní hosty plesu. “Já jsem si v Brně ulovil krásnou ženu, kterou mám vedle sebe,” prozradil oblíbený herec, upozornil však na to, že to nebylo v den plesu, ale už před dvěma a půl lety a neodpustil ani malou poznámku: „Bohužel jsem to Brno musel vzít na milost,” pronesl s mírnou nadsázkou Marek Němec, který byl zde na plese poprvé. Velmi mile ho překvapilo, jak se může hotel změnit v úžasně vytuněné plesové sály.

Mezi dalšími hosty velmi elegantně působila zprávařka Sandra Parmová, která Ples v Intru označila jakonezapomenutelný večer. Moderátorka Iveta Lutovská Vítová měla v podstatě střídmé šaty, ale nápadná byla rozhodně díky své výšce. Všichni hosté si užívali nejen příjemnou slavnostní, a přitom přátelskou atmosféru, ale také výtečnou gastronomii. Speciality všech chutí a vůní oslovily milovníky rozličných kuchyní od vynikajících sladkých dezertů, přes sushi, poke bowl, králičí, telecí, zvěřinové a rybí delikatesy, steaky až po humry či ústřice. A prosecco samozřejmě teklo proudem.  

Fotogalerie
19428 19429 19430 19433 19434 19436 19437 19438

Další články z rubriky

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Na vlně audioknih