Magazín Elita

Osvědčená značka Columbia nabízí zimní funkční, na hory obleče bez potíží celou rodinu

Osvědčená značka Columbia nabízí zimní funkční, na hory obleče bez potíží  celou rodinu

I české hory pokryl sníh a sezóna zimních prázdnin, kdy se budeme oddávat zimním sportům, sněhovým radovánkám i procházkám na horách už klepe na dveře. A jak říkají milovníci outdoorových aktivit: „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.“ Kvalitní funkční oblečení je základem pro to, abychom si své oblíbené venkovní aktivity v tomto ročním období pohodové užili. Moderní technologie značky Columbia vás rozhodně udrží v teple a suchu, ochrání vás před větrem a mrazem, ale zároveň zachová oblečení prodyšné. Důmyslné střihy v kombinaci se strečovými technickými materiály Columbia umožňují při sportu svobodný pohyb.

Letos skutečně expanduje oceňovaná špičková technologie Columbia Omni-Heat Infinity. Termoreflexní podšívka se zlatými tečkami je nejen prodyšná, ale hlavně poskytuje až o 40 % více tepla. Se zateplením kombinujícím různé formy a úrovně recyklované péřové výplně se syntetickým zateplením tak Columbia poskytuje maximální výběr a komfort lehkých a zároveň teplých bund i lyžařských kalhot. Technologie Columbia Omni-Heat Infinity je zastoupena v široké škále bund, funkčních mikin či spodním prádle, v čepicích, rukavicích i obuvi.

Značka Columbia Sportswear, lídr v oblasti outdoorového sportovního vybavení, nabízí i letos širokou kolekci atraktivních funkčních zimních a lyžařských outfitů a doplňků od hlavy až k patě pro muže, ženy ale i děti. Vybírat lze ze široké palety bund, kalhot, rukavic, čepic, jednotlivé kusy kombinovat a vrchní i funkční spodní vrstvy barevně sladit.

Na náročnější lyžaře a lyžařky značka nezapomíná, a je tu s technologiemi a stylem, určeným  právě pro ně. Prémiové lyžařské soupravy Columbia Highland Summit z řady Titanium jsou letošní novinkou a disponují vysoce funkčními prvky jako jsou: ergonomický střih, lepené švy apod. Voděodolná a prodyšná membrána Omni-Tech udrží lyžaře v suchu, zatímco zateplení a pokročilá termoreflexní podšívka Omni-Heat Infinity je udrží v teple. Mezi další vychytávky bundy patří multifunkční kapsy, větrací otvory v podpaží, kapuce kompatibilní s helmou, nastavitelné manžety a lem. U kalhot pak kromě Omni Heat infinity laclové provedení, nastavitelný pas, boční zipy a další. Bunda i kalhoty jsou k dispozici v dámském i pánském provedení a několika barevných variantách.

Kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), také v řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale i v řadě dalších e-shopů jako jsou například www.sportvision.czwww.sportovna.czwww.4camping.czwww.sportisimo.cz/columbia.czwww.rockpoint.czwww.zoot.cz, atd.

Fotogalerie
19170 19171 19172

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné