Magazín Elita

S kolekcí Högl budete nenuceně chic

S kolekcí Högl budete nenuceně chic

Kolekce Högl Jaro/Léto 2024 je o decentním minimalismu. Je působivá, je poctou sofistikovaným modelům, které oslavují ženskou jemnost a nadčasovou krásu. Důraz je kladen na design, jež zachycuje esenci minimalistického stylu a dodává mu vzrušující, moderní šmrnc. Reinterpretovaná klasika je prohlášením o nenápadné eleganci a decentním luxusu. Každý detail byl pečlivě promyšlen a dotažen k dokonalosti.

Pod heslem „elegantní bez námahy“ je kolekce věnována jemným modelům a barevným provedením. Obyčejný byl nahrazen vícevrstvým, jednoduchý pak jemným. Celá kolekce se vyznačuje touhou po obuvi, která chytře spojuje pohodlí a odolnost s designem. V čele na módní frontě: mokasíny a boty bez podpatku, které se postupně stávají novým základem. Jsou vyrobeny ze super měkkých materiálů a mají plochou podrážku, a proto mohou snadno konkurovat teniskám jako trendy alternativa. Kromě toho se vracejí přímo do srdce módního světa baleríny. Zakřivené tvary vyzařují dívčí šarm – zatímco špičky vytvářejí městský styl.

Díky jedinečné kombinaci funkčnosti spojené s estetikou jsou naše tenisky inovativním vrcholem. Superlehké rockerské podrážky z nich dělají stylové cvičební doplňky, které posouvají každý krok na novou úroveň. Lodičky s tupou špičkou a širokými podpatky inspirují k silným ženským outfitům. Intenzivní barvy, jako je červená, zvyšují jejich účinek. Barevné spektrum kolekce také odráží kontrast mezi nenucenou, nevtíravou elegancí a silnou, sebevědomou ženskostí. Soft naturals inspirují jako dobře vyvážená konstanta v kombinaci se svěžími letními odstíny, jako je limetka a džíny, nebo intenzivními, silnými barvami, jako je korálová nebo růžová. 

Trendová témata této sezóny

Simple go subtle

Pod heslem nové neutrality přináší kolekce na přehlídková mola revoluci nápadné modely s nekomplikovanými, velkorysými střihy a chytrými vrstvami. Decentní, ale chytrá barevná paleta jemných odstínů zajišťuje jemnou lehkost. Jemné přechody materiálu oživují extrémně prvky. Nenucené kousky, nová klasika a moderní modely se stávají základními ikonickými styly.

Vyzdvihněte svou vášeň

Tento trend dává módě volný průchod a umožňuje jí prozkoumat celou její rozmanitost – trend, jež znovuobjevuje sám sebe díky své hravosti s jejími neomezenými tvůrčími možnostmi a aspekty. Dobře vyvážené a zároveň kontroverzní. Extravagantní a přesto vhodné na každodenní nošení. Intenzivní červená a noční černá představují nebezpečí. Modely jsou tmavé a zároveň okouzlující. Výsledek: výrazná obuv pro sebevědomé ženy.

Tvary a siluety

Siluety naší nové kolekce se vyznačují současnou elegancí a moderním životním stylem. Stejně jako jejich super měkké protějšky, naše elegantní klasiky představují ležérní pojetí mokasínů. Díky lehké, tenké podrážce a těm nejměkčím materiálům se stanou úžasně pohodlnými spojenci pro celodenní nošení.

Díky ultralehkým rockerským podrážkám Vibram®, vyrobeným ze vzrušující směsi materiálů, nastavují naše tenisky zcela nová měřítka, pokud jde o funkčnost a estetiku. Kromě nich, naše pantofle s vysokou podrážkou probudí touhu po slunci a moři. Jako znovuobjevení nováčci slaví návrat na výsluní balerín, jež fascinují překvapivou flexibilitou a neuvěřitelně měkkým komfortem nošení. Extrémně zaoblené a špičaté tvary navzájem kontrastují jako noc a den; společně vytvářejí vzrušující trendy téma. Lodičky na míru s prodlouženými, úzkými střihy vynikají jako silné, ženské vzory. Kreace s podpatky ve tvaru přesýpacích hodin znovu zavádějí touhu po sebevědomém vzhledu. Kolekci doplňují decentní dekorativní prvky, které zvýrazňují redukované designy v podobě nadčasových detailů.

Barvy a materiály

Lehké, měkké přírodní látky, jako je smetana, tělová a sahara, vyzařují pocit naprosté bezstarostnosti. Jako moderní interpretace minimalistického designu zdůrazňují nenucený charakter kolekce. Kombinace těchto barev s intenzivními sytými barvami vede k nádherným fúzím. Sorbetové odstíny, jako je limetka a tóny modré zvané oceán a džíny, komunikují bezstarostný přístup k životu, a přímo vás donutí těšit se na léto a na pláž. Stejně jako barvy, které se zdají být neodmyslitelně inspirativní a silné, představují růžová a červená čistou ženskost. Umělý potisk s fascinujícím mramorovým efektem ve vzrušujících a zároveň vyvážených barevných kombinacích vylepšuje nejenom šátky, ale dodává jedinečný vzhled i naším modelům.

Fotogalerie
19135 19136 19137 19138 19139 19140 19141

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné