Magazín Elita

Denisa Nesvačilová se po dvou letech postavila na snowboard

Denisa Nesvačilová se po dvou letech  postavila na snowboard

Do Nassfeldu v jihorakouských Korutanech  se vydalo několik známých osobností českého showbyznysu, aby zahájily sezonu ve slunném lyžařském středisku. Tato tradiční událost je spojením skvěle upravených a oblíbených sjezdovek a vynikající gastronomií wellnessu, apres ski a večerní zábavou.  

Velmi rád toto místo navštěvuje herec Martin Dejdar, letos se zde setkal po půl roce s celou svou rodinou. S manželkou Danielou, synem Matějem a dcerou Sárou nevynechali restauraci u Slováka, kde se konají pravidelné  diskotéky a večírky a samozřejmě si pochutnávali na specialitách slovenské, rakouské a české kuchyně.„U Slováka je vždycky dobře! Mimo jiné jsem tam potkal Denisu Nesvačilovou. Do té doby jsme se neznali. Denisa je nesmírně vtipná, nejen že jsme spolu pak večer moderovali, ale i zazpívali a nejeden kalíšek pozvedli,“ prozradil Martin Dejdar.

Právě Denisa Nesvačilová, která přijela s maminkou Romanou Malenickou, si pobyt neskutečně užila a snažila se zrelaxovat po náročných dnech natáčení. Po dvou letech se postavila na snowboard, a přestože čelila častým pádům, neztrácela dobrou náladu a z plných sil bojovala. „Válím se myslím statečně, takže si tady potvrzuji, co jsem potvrdila za poslední dobu mnohokrát, že když člověk spadne, tak má říct „do pr..le“, zvednout se a zase jet s úsměvem od ucha k uchu. Tak tu statečně bojují a myslím si, že jsem dobrou kulturní vložkou pro ostatní. Jen doufám, že nebudu samá modřina, aby mně pak při natáčení nemuseli celou maskovat krémy,“ dodala s úsměvem Denisa. Co ji však rušilo v užívání nádherného počasí a sjezdovek, bylo časté telefonování. Kdo jí tak často volal, ale nechtěla prozradit. „Tak samozřejmě, že mně volají především pracovně, ale některé hovory až tak pracovní nejsou,“dodala šibalsky Denisa s tím, že pravým důvodem byla především práce, což malinko rušilo tu nádhernou atmosféru. Tento rok to však má s nadsázkou vymyšlené jinak. „Řekla jsem si, tento rok budu pracovat míň za víc peněz“, zmínila Denisa s tím, že chce mít více času především na rodinu a kamarády.

Celý pestrý program openingu připravili manželé Vendy a Petr Kopalovi z CKPK. Díky nim se všichni mezi sebou znají a vše co se šustne je naprosto bezprostřední.

Denisa i její maminka Romana byly ubytovány v hotelu Gartenkofl hned u lanovky. Posteskly si, že na sebe normálně nemají moc času a zde se konečně společně mohly vyřádit nejen na sjezdovkách, ale také poznat nové lidi a načerpat síly. „Užívám si, že mě s sebou Denisa vzala a že jsme spolu mohly být čtyři krásné dny. V Praze na sebe nemáme vůbec čas. Všechno je tady nádherné, krásné ubytování, nádherné sjezdovky, upravené tratě, výborné jídlo, super parta i další lidi. Vždycky byl můj sen bydlet přímo v hotelu u sjezdovky, teď se mi to poprvé splnilo. Ráno vstanu, jdu na bohatou snídani, obléknu se a hned jsem po pár metrech na sjezdovce a nemusím nikam dojíždět,“ svěřila maminka Denisy, která si společně s dcerou ráda dopřávala např. středomořské lahůdky přímo v hotelu, wellness, kde o ně bylo královsky postaráno. Obě jsou brutálně akční a u žádné zábavy nesměly ani jedna chybět. I díky nim se večerní diskotéky protáhly vždy dlouho do noci. Na nich měla Denisa zakázáno prozradit, že Romana je její maminka a musela jí říkat křestním jménem.

Martin Dejdar, pravidelný návštěvník Nassfeldu si více než dvacet let užívá výhod tohoto místa, kde zná každý kout. S rodinou nikam nespěchá, nemusí nic vymýšlet, prostě ví, kde se dobře nají, kde si zasportuje, oddychne a kde stráví nezapomenutelný čas.

A co si všichni hosté přáli? Hned jak to půjde se opět zde setkat, užívat a odpočívat.

Foto: archiv CKPK

Fotogalerie
19125 19126 19127 19128 19129

Další články z rubriky

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Na vlně audioknih