Magazín Elita

Milovníky kultury, adrenalinu i motorek potěší vstupenky kdykoli

Milovníky kultury, adrenalinu i motorek potěší vstupenky kdykoli

Přemýšlíte, jak letos potěšit své blízké a jaký originální a osobní dárek vybrat, navíc, když vás tlačí čas a obáváte se, že doručení dárků pod vánoční stromek je ohroženo? V tom případě nic neriskujte a vsaďte na dárky v podobě zážitku – na vstupenky a vouchery. Jednoznačně tak své blízké potěšíte, datujete zážitek, na který se nezapomíná, a budete v klidu i s časem. Vše totiž vyřešíte online a za pár vteřin máte dárek ve svém e-mailu a je po starostech.

Přinášíme tipy na jedinečné akce od koncertů, přes festivaly až po jedinečnou adrenalinovou podívanou nebo zážitek s novou zkušeností, které potěší rodiny s dětmi, motorkáře, ale i fanoušky adrenalinu i hudby nebo filmu nebo ty, kteří si chtějí užít skvělé akce a zažít něco nového!

Harry Potter a Kámen mudrců in Concert

Darujte dokonalý zážitek v podobě speciálního filmového koncertu Harry Potter a Kámen mudrců in Concert! Jedinečná audiovizuální podívaná nadchne všechny malé i velké fandy filmů o Harrym Potterovi. Film, který bude promítán na velkém plátně doprovodí živě přímo symfonický orchestr Filharmonici města Prahy. Jejich 90členný orchestr zahraje slavné filmové melodie živě, přesně tak, aby dokonale umocnil už tak skvělý zážitek. Film navíc bude s českým dabingem, díky němuž si jej mohou užít i ti nejmenší. Dokonalý dárek pro rodiny s dětmi i fandy Harry Pottera, hudby, filmu a kulturních zážitků. Již 10. února od 13 a 19 hodin v O2 Universum v Praze.

Více info: https://www.o2universum.cz/events/harry-potter-a-kamen-mudrcu-in-concert/

Offroad s Davidem Pabiškou

Každého nadšeného motorkáře, a především majitele velkého cestovního endura maximálně potěší dubnový kurz s 15násobným účastníkem Rallye Dakar Davidem Pabiškou. Během 2denního kurzu předá účastníkům své cenné celoživotní zkušenosti z terénu a jízdy na velkém cestovním enduru a účastníci se budou moci učit od toho nejlepšího. Kurz navíc mohou absolvovat na cestovním enduru jakékoli značky. Vhodný je dokonce i pro začátečníky a v jeho ceně je zahrnuto i ubytování a občerstvení. Konat se bude v termínech 16. až 17. dubna a 23. až 24. dubna v Sedlčanské kotlině, která účastníkům poskytne ty nejlepší podmínky a možnost si nové dovednosti rovnou ověřit v praxi.

Více info: https://eshop.harley-davidson-praha.cz/products/offroad-s-davidem-pabiskou

All American Fest

Darujte jedinečný zážitek a víkend na akci, kterou vyvrcholí léto a která bude oslavou svobody, volnosti, zábavy, dobrého jídla a pití, motocyklů, sportu, adrenalinu, a především Ameriky v pravém slova smyslu! All American Fest, který se bude konat i v následujícím roce nadchne partnera, partnerku, rodiče, maminky a rodiny s dětmi, ale třeba i kolegu nebo kamarádku, milovníky jídla, motorkáře i fanoušky adrenalinu a jedinečné podívané. Akce, která v sobě propojuje Prague Harley Days s novým gastro festivalem Smoke & Fire Food Festem a letní open-air podobou FMX Gladiator Games, nabídne tradiční spanilou jízdu, exhibice ve freestyle motokrosu, výstavu motocyklů, koncerty, grilování a uzení pod širým nebem, ty nejlepší americké specialisty jako grilovaná žebírka, steaky, burgery a křidýlka, dezerty nebo drinky. Chybět nebude ani testování motocyklů Harley-Davidson zdarma, rozsáhlá family zóna pro nejmenší návštěvníky a mnoho dalšího. Vše se uskuteční na holešovickém Výstavišti od pátku 30. srpna do neděle 1. září. Darujte zážitek v podobě vstupenky na top akci konce léta anebo rovnou speciální balíček trička se vstupenkou či nabitý balíček se vstupenkou, tričkem, náramkem, nášivkou a odznakem.

Více info: https://www.ticketlive.cz/cs/event/all-american-fest-2024

FMX Gladiator Games 2024

Všechny nadšené velké i malé fandy silných strojů, adrenalinu a jedinečné podívané potěšíte vstupenkou na další, již 22. ročník, FMX Gladiator Games. Pražská O2 arena tak opět ožije v duchu freestyle motokrosu, dokonalých skoků a triků na motocyklech, čtyřkolkách a sněžných skútrech, při kterých bude doslova tuhnout krev v žilách. Ty největší hvězdy FMX scény od nás i ze zahraničí dorazí opět do Prahy, aby nadšenému publiku předvedly to nejlepší ze svého umu. Opět navíc ve dvou show během jediného dne, první odpolední od 13:30, určené primárně pro rodiny s dětmi, a druhé večerní od 19 hodin, to vše 14. prosince v O2 areně. Darujte nezapomenutelný zážitek a zajistěte si místo na jedinečné show ve freestyle motokrosu, nejstarší akci svého druhu v Evropě!

Více info: https://www.o2arena.cz/en/events/fmx-gladiator-games-2024-2/

Pitland – jedinečný zážitek v jedné stopě pro každého

Zapomeňte na každoroční klišé a stokrát stejné dárky a darujte nezapomenutelný zážitek, který nadchne motorkáře, milovníky sportu, akce a adrenalinu, ale i děti od 10 let. Pořiďte jim voucher na hodinový nebo rovnou dvouhodinový zážitek ve speciální hale Pitland a nebudete litovat! Unikátní krytá hala na pražském Zličíně je místem, v němž moto sezóna nikdy nekončí, místem, kde se jezdí na malých a lehkých elektrických motorkách, které zvládne opravdu každý, včetně dětí nad 150 cm i těch, kteří nemají papíry na motorku ani auto. Vše zábavně, poučně a bezpečně, pod osobním vedením přátelských instruktorů, a dokonce včetně zapůjčení kompletní motovýbavy. Během jedné či dvou hodin si skvěle zajezdí i člověk, který na motorce třeba ještě neseděl, naučí se základní dovednosti i se projede nebo si rovnou zazávodí na speciální halové dráze. A motorkář se pro změnu skvěle připraví na sezónu a bude si moci užívat jízdu v jedné stopě i mimo moto sezónu.

Více info: https://pitland.cz/

Fotogalerie
19103 19104 19105 19106

Další články z rubriky

Lukáš Csicsely si za Předvečer svatého Mikuláše obdržel cenu Audiokniha roku

Lukáš Csicsely si za Předvečer svatého Mikuláše obdržel cenu Audiokniha roku

Audioteka uvádí nový český audioseriál Sneženky a gangsteři

Audioteka uvádí nový český audioseriál Sneženky a gangsteři

Švandovo divadlo uvede písničkový retro muzikál o božském zpěvákovi putujícím za snem o dokonalém popu

Švandovo divadlo uvede písničkový retro muzikál o božském zpěvákovi putujícím za snem o dokonalém popu

Nejznámější dílo Jana Amose Komenského opět ožije!

Nejznámější dílo Jana Amose Komenského opět ožije!

Na Rakovnicku našli další poklad, tentokrát v podobě zlatých keltských mincí

Na Rakovnicku našli další poklad, tentokrát v podobě zlatých keltských mincí

Na vlně audioknih