Magazín Elita

Darujte harmonii těla, duše a mysli

Darujte harmonii těla, duše a mysli

Předvánoční období má nepopsatelné kouzlo. To ale velmi rychle dokáže zmařit stres z nakupování dárků. Aby letošní svátky byly jako z pohádky, Yoga Movement má pro vás tipy na vánoční dárky, které můžete pořídit z tepla domova už teď a které rozhodně překvapí, potěší a obdarovanému přinesou do života pozitivní energii.

YOGA MOVEMENT

Nechte starosti a povinnosti za dveřmi a ukryjte se do oázy klidu studia Yoga Movement, kde načerpáte novou energii při lekcích jógy, zdokonalíte se v ní v rámci kurzů a při workshopech nasbíráte plno zajímavých a potřebných informací. Prostory Yoga Movement jsou do detailu navrženy tak, abyste se zde cítili neobyčejně, ale zároveň jako doma. Yoga Movement má v nabídce také své vlastní produkty, které najdete na jejich eshopu.

Více na  https://www.yogamovement.cz.

SO.SLOW X YOGA MOVEMENT SANSÁRA CANDLE

Stejně jako veškeré bytí kolem nás, které nikdy nekončí a které se neustále přetváří v něco nového, tak i svíčky ze sójového vosku s příznačným názvem SO.SLOW X YOGA MOVEMENT SANSÁRA CANDLE se znovu rodí v použitých lahvích od vína. A v tomto spojení dávají vzniknout nové esenci bytí. Ať už tento „věčný“ dárek na Vánoce věnujete mamince, nebo kamarádce, darujete nejen udržitelnou svíčku s nádhernou vůní, ale také možnost zklidnění těla i duše a naladění se na svou vnitřní sílu.

Vybírat můžete ze dvou vůní: patchouli a vanilla.

Cena: 750 Kč

https://www.yogamovement.cz/produkt/sansara-yoga-movement-so-slow/

MIKINA YOGA MOVEMENT

Yoga Movement mikina překvapí pod stromečkem nejen na pohled, ale hlavně na dotek. Je dokonale propracovaná, vyrobená z kvalitního materiálu a při nošení pohodlná. Její oversize styl umožní svobodný pohyb při každodenních činnostech a při dlouhé savasaně zase pocit jako v peřince. Vybírat můžete z mnoha nádherných barev a typů – baví vás kapuce, kapsy, nebo upřednostňujete jednodušší provedení? Volba je jen na vás.  Všechny mikiny Yoga Movement jsou ušité a barvené na Slovensku, a to způsobem šetrným k životnímu prostředí. Zaručují dlouhou životnost a určitě se nemusíte bát, že by se praním srazily nebo by vybledly.

Cena: 2200 Kč

https://www.yogamovement.cz/obchod/

VÁNOČNÍ PŘEKVAPENÍ V PODOBĚ VOUCHERU

Obdarujte své nejbližší na Vánoce nezapomenutelným zážitkem v podobě lekcí jógy, kurzů nebo workshopů ve studiu Yoga Movement. Na výběr máte hned několik možností dárkových poukazů, a to na otevřené lekce (balíček vstupů, členství či jednotlivý vstup), tak na soukromé lekce. Na jógu můžete přihlásit úplné začátečníky nebo ty, co si chtějí upevnit či zlepšit jógovou praxi. Co se týče plánovaných kurzů a workshopů, najdete je spolu s ostatními informacemi na webových stránkách studia.

Fotogalerie
18798 18799

Další články z rubriky

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Evropský týden vakcinace

Evropský týden vakcinace

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Na vlně audioknih