Magazín Elita

Coldisept nanoSILVER: Komplexní podpora léčby ORL onemocnění

Coldisept nanoSILVER: Komplexní podpora léčby ORL onemocnění

Uši, nos a krk patří mezi orgány, které toho mají hodně společného. Podobné slizniční výstelky a anatomické spojení nahrávají k výskytu stejných problémů. Zánětlivá onemocnění horních cest dýchacích jsou velmi častá, a to nejen v období sezónních viróz. Příznaky bývají obvykle relativně mírné, infekce však v některých případech může způsobit potíže, které vás zavedou až do čekárny obvodního lékaře. Pro podporu léčby můžete využít řadu Coldisept nanoSILVER.

Zánětlivá onemocnění krku, nosu a uší nejsou nic příjemného. Léčba vyžaduje určitý čas, přesto si můžete od nepříjemných příznaků ulevit i sami. Řada zdravotnických prostředků Coldisept nanoSILVER byla vytvořena pro komplexní podporu léčby zánětlivých ORL onemocnění. Klíčovou složkou jsou nanočástice koloidního stříbra, u nichž se prokázala účinnost proti mnoha typům virů a bakterií. A to dokonce i těm, jež způsobují akutní infekce horních cest dýchacích.

Nanočástice viry a bakterie potlačují a zabraňují jejich šíření. V kombinaci s extraktem Chondrus crispus (Irský mech) a roztokem minerálních solí dochází ke vzniku aktivní vrstvy gelu. Ten vytváří ochrannou bariéru, chrání sliznici a zabraňuje bakteriím i virům útočit.     

Zdravotnické prostředky

Pro podpůrnou léčbu zánětu sliznic úst a krku

Zánět v krku způsobený bakteriální nebo plísňovou infekcí a rekonvalescence po odstranění mandlí. Ústní sprej Coldisept nanoSilver vytváří na sliznici úst, krku a mandlí gelovou vrstvu, která ji chrání před bakteriemi a viry, ale i fyzikálními a chemickými vlivy. Zdravotnický prostředek navíc snižuje nepříjemné příznaky zánětu, jako je bolest, pálení a suchost, a podporuje proces regenerace. Používat ho můžete i dlouhodobě, bez rizika návyku.

Řešení podrážděné nosní sliznice

Problémy s nosními dutinami patří mezi nejčastější potíže v oblasti horních cest dýchacích. Za život potrápí každého, většinou v podobě klasické rýmy, občas však přerostou i v nepříjemné záněty vedlejších nosních dutin či infekci nosohltanu. Pro podpůrnou léčbu rýmy a podporu regenerace nosní sliznice byl speciálně vyvinut nosní sprej Coldisept nanoSilver, který zmírňuje pálení nosu a zároveň chrání sliznici před škodlivými vnějšími vlivy.

Konec zánětům zevního zvukovodu uší

Zánět zvukovodu dokáže potrápit nejen děti, ale i dospělé. Ať už jsou viníkem bakterie nebo plísně, pomůžou ušní kapky Coldisept nanoSilver. Obsahují nanočástice koloidního stříbra a mědi, které potlačují růst mikroorganismů, čímž podporují léčbu zánětu. Kapky zároveň změkčují a odstraňují nečistoty ve vnějším zvukovodu a vytváří tak ochrannou bariéru, která brání opakovanému onemocnění.

Zdravotnické prostředky COLDISEPT NANOSILVER jsou určeny pro dospělé a děti od 6 let.

https://www.coldisept.cz/

Fotogalerie
18774

Další články z rubriky

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Bilingvních rodin v Česku přibývá. S výchovou dětí pomáhají 3 základní modely

Evropský týden vakcinace

Evropský týden vakcinace

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Den Země: Planeta trpí přívalem elektroodpadu, výzvou je sběr a recyklace i menší elektroniky

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Praktické tipy pro vaše dokonalé uzemnění

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Jaro je tu! A oči mohou trpět…

Na vlně audioknih