Magazín Elita

Hřiště v Hrubém Jeseníku se proměnilo na kavárnu Café & Bar Stromovka Collection

Hřiště v Hrubém Jeseníku se proměnilo na kavárnu Café & Bar Stromovka Collection

Fotbalové hřiště TJ Hrubý Jeseník nedaleko Nymburku se na jeden den proměnilo na kavárnu Café & Bar Stromovka Collection, která se jinak nachází vpražském obchodním centru Stromovka. Známý pražský kavárník Václav Posířil ji sem přestěhoval, aby zde oslavil své čtyřicátiny a  mohl důstojně představit své nové projekty a aktivity. Rozhodl se totiž založit neziskovou organizaci na podporu mladých talentovaných sportovců a začínajících umělců. Charitativní činnosti se věnuje již několik let, podporuje například fotbalisty TJ Hrubý Jeseník, ale třeba i mladého malíře Matyáše Bryndu, který měl v jeho kavárně nedávno autorskou vernisáž, vytvořil i prostor pro začínajícího zpěváka a kytaristu Víta Kotoru.

Podpořit tuto skvělou myšlenku a popřát Václavovi k narozeninám, dorazilo nejen mnoho přátel, ale i celá řada známých tváří. Program zahájila operní diva Andrea Kalivodová, pomyslnou štafetu převzal  Petr Kutheil se svojí kapelou Live band. Na pódiu je vystřídala skvělá Elis Ochmanová a při nejznámější písni od Whitney Houston byl spuštěn ohňostroj na počest oslavence. Mezi gratulanty nechyběla zpívající playmate Bára Mottlová. Hudební program uzavřela Leona Machálková. O hudební program se postaralo také duo DJ Bury a Deesaxx. Jako třešnička na dortu v závěru programu bylo vystoupení pánské taneční skupiny Men4Queen, která chystá velkou show v lednu 2024 v Kongresovém centru Praha. Svým vystoupením zvedla přímo ze židlí gratulanty a hosty skvělá Heidi Janků, která celým dnem i provázela a byla to pěkně dlouhá šichta, ale musíme potvrdit, že jí to stále skvěle zpívá a jako moderátorka umí naprosto nacítit atmosféru, kterou minimálně o dva levely ještě zdvihne

Gratulovat dorazila také herečka Kristýna Janáčková, ředitel soutěže Muž roku David Novotný a pánové Jan Balšán a David Pleva, kteří v této soutěži v minulých ročnících uspěli. Spousta hostů se přiznala, že v Hrubém Jeseníku nikdy nebyla a znají jen ten Jeseník na severní Moravě. „Měl jsem dvě varianty. Buď udělat akci v Praze ve vypůjčené restauraci nebo tady na hřišti v Hrubém Jeseníku, ke kterému mám vztah. Moje PR manažerka se nejdříve zděsila, ale pak souhlasila s tím, že kavárnu na jeden večer přesuneme do Hrubého Jeseníku, a tak jsme tady,“ zahájil akci samotný hostitel a oslavenec Václav Posířil. A proč právě Hrubý Jeseník? „Do Hrubého Jeseníku jsem jezdil jako malý kluk na prázdniny k babičce a moc jsem si to tady oblíbil. V současné době sem jezdím za rodinou odpočívat a relaxovat. Tím pádem tady mám spoustu přátel, se kterými jsem chtěl svoje narozeniny oslavit. A protože moje kavárny nejsou tak velké, aby se tam vešly dvě stovky lidí, bylo jednodušší přivézt Prahu sem,“ dodal s úsměvem čerstvý čtyřicátník.

Heidi Janků přiznala, že je v Hrubém Jeseníku poprvé. „Za svojí mnohaletou kariéru jsem zpívala už leckde, ale v Hrubém Jeseníku jsem ještě nebyla,“ smála se.  Všichni si ale pochvalovali skvělou atmosféru, milé publikum, kvalitní zvuk, dobré pití i pečené prasátko o váze 62 kg. Bylo vidět, že známý pražský kavárník je dobrým hostitelem a pro všechny svoje hosty umí zajistit veškerý komfort. Oslavovalo se až do pozdních nočních hodin, jedlo se, pilo se, zpívalo se a tančilo. Zkrátka byla to oslava, jak má být!

Pokud byste chtěli navštívil kavárny Café & Bar Stromovka Colleciton v Praze, tak více informací najdete na www.cafestromovka.cz. Stále je zde k vidění skvělá prodejní výstava obrazů luxusních vozů Matyáše Bryndy.

Fotogalerie
18305 18308 18309 18310 18312 18313 18314 18315 18316

Další články z rubriky

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Na vlně audioknih