Magazín Elita

Hanka Mašlíková sice téměř přišla o hlas, přesto finalisty soutěže Muže roku zdárně povzbudit

Hanka Mašlíková sice téměř přišla o hlas, přesto finalisty soutěže Muže roku zdárně povzbudit

Modelka a moderátorka Hana Reinders Mašlíková přišla povzbudit dvanáctku finalistů soutěže Muž roku 2023 a rozhodně patří mezi ty nejfundovanější hodnotitelky mužské krásy. Má za sebou soutěž Miss České republiky, je nositelkou titulu Miss Silueta 2006. V loňském roce se zúčastnila soutěže kulturistiky a fitness Mr. Universe Prague a v kategorii Beginners získala zlatou medaili a v Masters získala bronz a nesmazatelně se zapsala do elitního světa České kulturistiky.

Na tiskovou konferenci soutěže Muž roku dorazila téměř nemluvící… Přiznala, že letošní rok jí zrovna zdravotně moc nesedí. „S nemocemi bojuji poslední dobou každou chvíli. Měla jsem nedávno silný zánět ledvin, poměrně vysoké horečky a zimnici, a když jsem se jakž tak dala do kupy, přišla jsem o hlas,“ postěžovala si Hanka Reinders Mašlíková. Ani zdravotní handicap jí však nezabránil, aby omrkla sympatické finalisty letošního ročníku. „Ideál ve dvaceti je úplně jiný, než když je člověku čtyřicet. Vždycky jsem chtěla mít zábavného muže, aby měl všeobecný rozhled, a aby nebyl sobec. Takového chlapa mám doma, a to bych asi očekávala od ideálního Muže roku,“ říká sice trochu nemocná, avšak velmi optimistická Hanka.

Hana Mašlíková si splnila další svůj velký sen, úspěšně složila státní makléřskou zkoušku. „Je to pestrá práce, komunikace s lidmi, prožívám s nimi tak zásadní krok, jako je nákup nebo prodej nemovitosti, vždycky je za tím nějaký lidský příběh, někdy lehčí, někdy těžší. Teď mě čeká první samostatná práce, tak doufám, že se klientům domek bude líbit. Ale moje práce není jenom o kšeftu, je to dlouhodobá práce. Chci, aby lidé byli spokojení, opakovaně se na mne obraceli, předávali reference dál a v tom vidím základ úspěšné kariéry,“uvedla Hana Mašlíková.

Tisková konference soutěže Muž roku 2023 se konala v reprezentačních prostorách Pojišťovny VZP, a.s. v Lazarské ulici a Halina Trsková, místopředsedkyně představenstva této významné instituce byla nadšená, i když nehodnotila svaly, ale spíše  verbální projev a věří, že se zúčastní charitativních běhů PVZP FénixRun.

Prezident soutěže David Novotný je spokojený. Je rád, že soutěž mohl opřít o významné sponzory.„Jsem nesmírně vděčný a pyšný, že soutěž podporuje velká Pojišťovna VZP, a.s. a že jsem mohl spojit síly s obchodními partnery, s kterými mám dlouhodobě navázanou spolupráci. Kluci se ukážou v oblecích prostějovské firmy Koutný, ve volnočasovém oblečení z C&A, navléknou spodní prádlo firmy Trenýrkárna značky Styx, přívěšky máme od ryjeme.cz. Moc děkuji i ostatním za podporu. Nezapomeneme také na Nadační fond Šťastná hvězda. Doufám, že se letošní ročník bude líbit a všichni si z něj odnesou jen ty nejlepší vzpomínky,“uvedl David Novotný a pozval účastníky na finále soutěže Muž roku 2023, které se koná 25. srpna v Náchodě.

Moderátorka Lenka Špillarová představila finálovou dvanáctku sympatických finalistů, kterými jsou:

1. Jan Černohorský, podnikatel, 23 let, Nové Strašecí

2. Matteo Lucano, student, 23 let, Kralupy nad Vltavou

3. Alexandros Panayi, zubní lékař, 26 let, Praha

4. Lukáš Kupkovič, fitness trenér, 22 let, Praha

5. Jan Koželuh, řízení projektů ve stavebnictví, 33 let, Praha

6. Jan Legát, hlavní stavbyvedoucí, 23 let, Praha

7. Rostislav Procházka, administrativní pracovní, 22 let, Znojmo

8. Tomáš Hruška, Referent obchodního oddělení lesní techniky, 23 let, Benešov

9. Stefanos Panayi, student, 22 let, Praha

10. Josef Jakab, mediální poradce, 26 let, Praha

11. Dominik Neoral, obchodní ředitel, 32 let, Kralice na Hané

12. František Knobloch, holistický poradce Elite Medical a student, 23 let, Hostivice.

 

 

Fotogalerie
17927 17928

Další články z rubriky

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Ikonický šampaňský dům Moët & Chandon letos v rámci MFF Karlovy Vary připije na dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Odvážná Hanka Holišová, stres Terezy Maškové a dojemné přání Vaška Noida Bárty

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Petr Sepeši, ten kluk, co krev měl dravou...

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

Jožka Šmukař má brněnské veletrhy rád

 

Na vlně audioknih