Magazín Elita

Spolehlivá ochrana před UV zářením od oolaboo

Spolehlivá ochrana před UV zářením od oolaboo

Sluneční paprsky milujeme všichni. Hřejí, zlepšují náladu, a navíc jsou prospěšné pro náš organismus, neboť podporují produkci vitamínu D. Zároveň, ale jejich působení přináší rizika – například v podobě pigmentových skvrn, předčasného stárnutí nebo v nejhorším případě i rakoviny kůže.

Aby pro nás byl pobyt na slunci opravdovým přínosem a nemuseli jsme se bát jeho následků, je důležité dodržovat tato jednoduchá ochranná pravidla:

  • včas, tedy asi 30 min před sluněním, používat spolehlivé přípravky na opalování alespoň s SPF 30, a to i ve dnech, kdy není úplně azurová obloha,
  • nevystavovat se slunci mezi 11:00 a 15:00,
  • netrávit na přímém slunci déle než 30 minut,
  • pamatovat na dostatečný pitný režim,
  • používat přípravky po opalování, které sluncem vysušené pokožce dodají potřebnou hydrataci a výživu.

Spolehněte se na protektivní kosmetiku od oolaboo

Přípravky oolaboo byly vyvinuty speciálně k ochraně pokožky před UVA a UVB zářením a také před městským znečištěním. Jsou založeny na účincích tak jedinečných přírodních ingrediencí, jako je například matcha tea, aloe vera, semínka z hroznů nebo také kyselina hyaluronová. Krom toho jsou produkty oolaboo veganské, udržitelné, neobsahují parabeny a nejsou testovány na zvířatech.

saveguard protective shield SPF 30

Hydratační a protektivní emulze s faktorem SPF 30 pro komplexní ochranu všech typů pleti včetně té nejcitlivější. Přípravek je obohacen o výtažky ze semen hroznů a rajčat, které pokožku chrání před UVA i UVB zářením (SPF 30) nebo také před smogem a oddalují proces jejího stárnutí. Vedle toho emulze obsahuje bambucké máslo a olej ze semen palmy babassu, jež se společně postarají o vydatnou hydrataci a bohatou výživu. Po použití přípravku je pleť nejen chráněná, ale také září zdravím. Produkt je bez parfemace.

saveguard protective shield SPF 30, 50 ml: 1.781 Kč.

skin defense lipstick SPF 30

Ochranný a výživný balzám na rty je založen na blahodárných účincích organického včelího vosku. Zároveň obsahuje výtažky z měsíčku lékařského, který podporuje přirozenou tvorbu kolagenu, extrakt z máty, jež se postará o zklidnění a regeneraci jemné pokožky rtů a také rozmarýnové esence pro ochranu před vysoušením. Použití balzámu zaručí, že budou vaše rty nejen chráněné před poškozením sluncem a dalšími vnějšími vlivy, ale zároveň budou perfektně vyživené, a tudíž i krásně vláčné.

skin defense lipstick SPF 30, 4,2 g: 405 Kč.

skin defense dna protective cream SPF 30

Pečující krém se širokospektrální ochranou před UV zářením (s faktorem SPF 30), znečištěním a také dehydratací. Brání nečistotám, smogu a slunečním paprskům, aby pronikly do DNA pokožky a způsobily tak její podráždění. Má jedinečné anitoxidační účinky, zároveň se postará o perfektní vyživení pleti a navíc obsahuje jedinečný komplex glukomananu, betaglukanu a kyseliny hyaluronové, který stojí za zpomalením procesu stárnutí pokožky. Po použití DNA protective cream SPF 30 je pleť nejen v bezpečí, ale také zůstává hebká a zářivá.

skin defense dna protective cream SPF 30, 200 ml: 2.159 Kč.

skin defense DNA recovering post exposure balm

Regenerační a výživný balzám s chladivým a uklidňujícím účinkem byl vyvinut speciálně pro pleť, která byla vystavena nadměrnému slunečnímu záření nebo také vysokému znečištění, které je zcela běžné ve všech městech. Lehká nemastná textura s chladivým výtažkem z máty se postará o okamžité obnovení přirozené hydratace pokožky a kombinace výživných látek v čele s kyselinou hyaluronovou oddálí proces stárnutí, jež vlivem vnějších vlivů nastává zpravidla předčasně. Po použití balzámu zůstává pleť dlouhodobě vyživená a na první pohled zdravá.

skin defense dna recovering post exposure balm, 200 ml: 1.755 Kč.

Fotogalerie
17703 17704 17705 17706 17707 17708

Další články z rubriky

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?