Magazín Elita

Ingrediencí měsíce je DETOXI-LOOK®

Česká značka přírodní a BIO kosmetiky Natava si získala oblibu díky obsahu kvalitních a cenných složek, šetrnému zpracování a ekologickému balení. Jako ingredienci měsíce jsme tentokrát vybrali DETOXI-LOOK®.

Jde o unikátní rostlinný komplex, který se získává společným lisováním (za studena) dvou bylinek, smilu italského a sedmikrásky chudobky, a je stabilizován rostlinným glycerinem. Díky stimulaci klíčových enzymů pleť detoxikuje, rozjasňuje, snižuje její zarudnutí a koriguje hyperpigmentaci. Umí také hydratovat a okamžitě osvěžit pleť.

Sedmikrásku chudobku, nebo také obecnou, asi není třeba představovat. Posvítíme si ale na smil italský, dekorativní i užitkovou bylinku oblíbenou především ve Středomoří. Pro její typickou vůni se jí lidově říká maggi, díky krásným květům se nazývá italská slaměnka. Své uplatnění najde jak v kuchyni, kde se přidává do polévek či marinád, tak v kosmetice – třeba právě v komplexu DETOXI-LOOK®.

Tento zázračný komplex najdete i v produktech Natava – např. v pleťovém séru Orchidea. V elegantní skleněné lahvičce je ukryto až 70 % aktivních látek, které se vzájemně doplňují a působí velmi efektivně při ochraně pleti, její regeneraci, vitalizaci a výživě. Stačí aplikovat 1-3 kapky ráno a večer každý den na očištěnou pleť a vmasírovat krouživými pohyby prstů, dokud se sérum nevstřebá.

Díky vysokému obsahu aktivních látek se prospěšné složky séra snadno vstřebávají do hlubších vrstev pokožky, kde efektivně a rychle působí při regeneraci a hydrataci pokožky. Varianta Orchidea je určena pro zklidnění citlivé a problematické pleti. Obsahuje extrakty z orchideje, dračí krve, šalvěje lékařské, přesličky rolní a kyselinu salicylovou, které společně dodají pokožce zářivý lesk, pocit svěžesti a lehkosti. Pravidelně ošetřovaná pleť bude dokonale hydratovaná, zklidněná a bez známek zarudnutí. Lehoučké sérum hýčká a rozmazluje pokožku bez zbytečného zatížení.

Pleťová séra Natava jsou balena s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí v recyklovatelném papírovém obalu. Tmavé sklo pak podporuje stabilitu a dlouhou životnost produktu. Vyzkoušet samozřejmě můžete i další varianty – Geránium, Levandule, Pupalka a Rozmarýn. K dostání jsou za á 499,- Kč.

Více na https://www.union-cosmetic.cz/pletova-sera.

Foto kredit: NATAVA, www.natava.cz


Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné