Magazín Elita

Nedostatek místa? Pračka se sušičkou v jednom vám ho pomůže vyřešit

Nedostatek místa? Pračka se sušičkou v jednom vám ho pomůže vyřešit

Perete jen menší množství prádla nebo řešíte nedostatek místa v domácnosti? Pokud jste odpověděli „ano“,  má pro vás Miele efektivní řešení. Zkuste se poohlédnout po pračce a sušičce v jednom. Menší množství prádla tu vyperete a vysušíte najednou, což vám ušetří i vzácný čas.

Průběžné praní a sušení v jednom přístroji

Se 4 kg průběžného praní a sušení jsou kompaktní přístroje ideální pro single domácnosti nebo do menších prostor. Více než dvěma lidem se vyplatí pořídit si variantu XL. V pračce se sušičkou WT1 od Miele můžete vyprat plný buben prádla. Pokud jen perete, přístroj si hravě poradí až se 7 kg, u varianty XL až s 9 kg prádla. Při sušení však potřebuje prádlo víc místa, proto lze vysušit jen menší množství najednou.

Díky dokonalé souhře automatického dávkovacího systému TwinDos® a excelentního čisticího výkonu systému PowerWash perete maximálně hospodárně. Úsporně lze vyprat i jednotlivé kousky – díky praktické přídavné funkci SingleWash. Při každém použití ušetříte až 40 % pracího prostředku* a až 60 % energie a času**. Díky souhře systémů TwinDos® a PowerWash se navíc můžete zbavit až 99,9 % virů, včetně koronaviru.

Přístroj může být vybaven také funkcí CapDosing s předdávkovanými kapslemi pro řešení speciálních programů nebo funkcí Skvrny pro odstranění odolných nečistot.

S funkcí QuickPower si užijete maximální svobodu. Díky inovativní technologii praní Spin&Spray jsou totiž časy programů ještě kratší. Za pouhých 49 minut lze vyprat 4 kg prádla – a to se stejnou excelentní účinností praní a máchání. Dohromady s programem sušení pračka se sušičkou Miele nepotřebuje ani tři hodiny.

Zapomněli jste vložit do přístroje džíny, halenku nebo ponožky? S funkcí AddLoad to není žádný problém – stačí zapomenutý kousek přidat i těsně před koncem procesu praní.

Čím vás nadchne sušení?

Šetrná a na stupeň přesná péče o prádlo

Díky perfektní souhře čtyř inovativních funkcí si můžete dopřát vždy optimální výsledky praní a sušení. Voštinový buben Miele se postará o šetrné a jemné zacházení s prádlem. S funkcí PerfectDry a tepelnému odstředění dosáhnete na stupeň přesných výsledků sušení – a to mimořádně ekologicky. A s funkcí PerfectCare už není nutné ani ruční odstraňování vláken – přístroj Miele to udělá automaticky.

Energii i čas šetří termo-odstřeďování, při němž se prádlo už před sušením pohybuje v teplém proudu vzduchu a postupně se odstřeďuje.

Prádlo jednoduše osvěžíte a vyhladíte díky funkci SteamCare, doplňková funkce Předžehlení pomůže snížit náročnost žehlení až o 50 %.

Speciální program zajistí, že se nečistoty, které zůstaly v přístroji po posledním sušení, beze zbytku vypláchnou. Kondenzační kanál, prací vana a buben jsou po několika minutách absolutně čisté. Zabrání se tak zabarvení prádla, které mohou usazené nečistoty způsobit.

Další benefity „pračkosušiček“ Miele

Inteligentní funkce zajistí, že je optimálně dávkován prací prostředek a pračka se sušičkou není přeplněná, nebo naopak ještě nějaký ten kousek můžete přidat. Perete tedy vždy ekologicky a s nejlepšími výsledky.

Jedním ze základních prvků spolehlivosti přístroje je ProfiEco motor, který představuje výkonný invertní pohon, navíc velmi úsporný a tichý. Je řízen elektronicky, takže nepotřebuje žádné uhlíky a neopotřebovává se.

Chystáte se na schůzku nebo pracovní jednání a nutně potřebujete vyprat a vysušit svůj oblíbený kousek prádla za méně než hodinu? S novou doplňkovou funkcí Single to není žádný problém!

S inovativním systémem Miele@home se dají všechny inteligentní domácí přístroje Miele pohodlně a bezpečně propojit a snadno obsluhovat.

Samozřejmostí je i kvalita testovaná na životnost 20 let. Zatímco některé motory do automobilů jsou testovány po dobu 3 000 hodin, Miele testuje výkon až 10 000 hodin.

 

*Ve srovnání s automatickým dávkováním bez funkce SingleWash

**V programu „Snadno ošetřovatelné 40 °C“ ve srovnání s přístroji bez funkce PowerWash a SingleWash

***Charakteristika výbavy závisí na modelu.


Další články z rubriky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Zahradní sezona začíná: Jak se na ni připravit?

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Probuďte skleník ze zimního spánku. Nezapomeňte na nový nátěr

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Ovečkárna sází na recyklovanou vlnu

Na vlně audioknih