Magazín Elita

Proběhla úspěšná kolaudace projektu G Residence v Unhošti

Proběhla úspěšná kolaudace projektu G Residence v Unhošti

Projekty developerské a realitní společnosti Getberg, která se dlouhodobě zaměřuje na dosud neobjevené a perspektivní lokality v okolí Prahy, postupují dle plánu kupředu. Stavba projektu G Residence v Unhošti už je téměř u konce, East Gardens ve Strančicích se také blíží k úspěšnému dokončení a Forest Views, Dařbož a ICON Park Kladno jdou podle plánu.

G Residence

Proběhla úspěšná kolaudace projektu G Residence v Unhošti a budova získala svá čísla popisná. „Nové adresy už připravujeme pro naše klienty a nemůžeme se dočkat, až jim předáme klíče k novým bytům. Teď už dotahujeme poslední detaily jako je označení čísel bytů, parkovacích stání apod., aby se naši klienti vyznali v celé budově. Tento projekt letos úspěšně předáme,“ říká Kamil Dunaj, ředitel Business developmentu společnosti Getberg.

East Gardens

V první etapě projektu East Gardens ve Strančicích se dokončují zahradní úpravy a předzahrádky. Opravují se chodníky a dolaďují poslední detaily. Dominantou je park uprostřed projektu mezi zahradami, kde už jsou nainstalované lavičky, koše, a hlavně hřiště pro děti. Zbývají ještě terénní úpravy a za chvíli se tam budou prohánět všechny děti ze sousedství.

Druhá etapa je také na cestě k úspěšnému dokončení. Momentálně probíhá pokládka nášlapných vrstev a buduje se infrastruktura jako je přípojka vody, kanalizace, elektroinstalace a hrubé terénní úpravy. V příštích měsících bude probíhat příprava dalších objektů ke kolaudaci. Budou dobudovány chodníky a vstupy do rodinných domů. U dalších domů jsou dokončeny fasády, proběhne montáž střešní krytiny a betonáže vnitřních podlah.

Forest Views

V ulici U Sovy už pevně stojí první zděné domky. Tedy přízemní patra jsou vyzděné všechny a další patra zbývá dodělat jen u pár posledních domků. Začala práce na střechách a několik domů má již hotové střešní vazníky. V příštích měsících je v plánu finalizovat hrubé stavby v této ulici. Na pozemku byly zhotoveny také výkopové práce u čistírny odpadních vod a v dalších 3 měsících bude zahájena realizace splaškové kanalizace směrem od čistírny do areálu.

ICON Park

V Dubí Kladno se rozhýbal rozvoj lokality a v našem projektu jsou vidět základy pro první 2 bytové domy. Tedy A1, A2 a C1, C2 mají kompletně provedený pilotový základ a proběhla betonáž podkladního betonu.

„Další bytové domy B1, B2 a C3 mají kompletně hotový pilotový základ a nyní probíhá výkop na krycí vrstvu. Zároveň je také v procesu pokládka splaškové kanalizace. V dalších měsících dokončíme kompletně hlubinné založení a vybereme generálního dodavatele pro výstavbu zbývající části projektu,“ uzavírá Kamil Dunaj, ředitel Business developmentu společnosti Getberg.

Fotogalerie
16735 16736

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné