Magazín Elita

Getberg se vrhl do segmentu nízkoenergetického bydlení

Getberg se vrhl do segmentu nízkoenergetického bydlení

Realitní skupina Getberg, která se specializuje na realizace developerských projektů v atraktivních lokalitách nedaleko Prahy, míří do segmentu nízkoenergetického bydlení. Rezidenční projekt Sun Valley se nachází na dalším lukrativním místě kousek od Prahy, v Tuřanech u Slaného. Jedná se o nízkoenergetické trojdomy s prostorným jednotkami 4+kk i 5+kk a promyšlené bungalovy o dispozici 5+kk. Novinkou na trhu je, že developer přináší projekt, který je připravený k nastěhování, zcela hotový a vybavený.

Nejnovější projekt developerské společnosti Getberg Sun Valley se nachází v malebné krajině kousek od královského města Slaný, 20 minut na západ od Prahy, Zličín. Historické město Slaný poskytuje obyvatelům vše, na co si vzpomenou. Je zde obchod a mateřská i základní škola. V okolí je veškerá městská kultura, ale i krásná příroda a spousta míst k objevování. 

„Najdete zde například rozsáhlé vinice, Slánskou horu s ferratou, golfové hřiště nebo největší menhir v Čechách. Slaný navíc žije bohatým kulturním životem. Je to ideální místo pro klidný život s rodinou. A městský způsob života máte navíc za rohem,“ říká Kamil Dunaj Business Development Director společnosti Getberg. „Domy zde nabízíme zcela vybavené. Chceme, aby lidé viděli své bydlení ve finálním stavu a mohli se tak dobře rozhodnout,“ dodává Dunaj.
Nízkoenergetické bydlení plné technologií

Projekt Sun Valley je opravdovým unikátem v oblasti nízkoenergetického bydlení. Špičkové technologie zajistí úsporné, ekologické bydlení a moderní design domů zase esteticky špičkový standard. 

22 solárních panelů s výkonem 10 kWh se postará o minimalizaci nákladů na energie, nespotřebovanou energii uchovají vysokokapacitní baterie a v hospodaření s energiemi pomůžou i technologicky nejvyspělejší venkovní žaluzie. Praktická a elegantní keramická dlažba je v luxusním provedení. Vysokou kvalitu sanity zajišťují známé značky jako jsou Villeroy & Boch, Grohe nebo Geberit. Navíc je v koupelně na míru vyrobený nábytek, který dokonale sedí do prostoru. Technologie jsou zde od firmy Biosuntec a rekuperační jednotky z nejvyšší řady firmy Jablotron. 

Nadčasový projekt je garantován nejlepšími odborníky, kteří zajistili pečlivou přípravu stavby pro maximální efektivitu technologií již v prvopočátku realizace. Jedná se o trojdomy s prostornými jednotkami 4+kk i 5+kk a promyšlené bungalovy o dispozici 5+kk. Všechny jednotky disponují velkou zahradou a vydlážděnou terasou. Na návrhu interiéru se podílelo známé studio Decoland. Kuchyně jsou od italské značky Scavolini, o rekuperační systémy propojené s tepelným čerpadlem se postaral Jablotron a ve vybavení nechybí ani nabíječky na elektroauta.

Fotogalerie
16726 16727 16729

Další články z rubriky

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Brunch jako oslava odpočinku a dobrého jídla

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Limitovaná edice PRIM NOKTURNO je široká paleta elegance

Nezapomeňte na svátek matek!

Nezapomeňte na svátek matek!

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Jak prodloužit životnost zahradní lavičky

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné

Zůstaňte v suchu od hlavy k patě! S novou kolekcí Columbia OutDry Etreme Wyldwood to je možné